Milene Wallin – Cert. Betendeutredare, Cert. TTouch Instruktör för Husdjur och driver Braver Dogs

Milene var den som utvecklade mitt sätt att vara med hundar, specifikt hur jag kunde vara med min käraste schäfer Gala. Milene har lärt mig mycket om mig själv, lärt mig om hundens behov och beteenden, lärt mig om vad positiv förstärkning faktiskt är och hur det gynnar min och hundens relation.

Hon väckte mitt intresse för hur mycket kroppen betyder för att olika beteenden ska kunna fungera mer fördelaktigt, vilket ledde till att jag valde att utbilda mig mer i hundens fysiologi och senare blev canineopat.

Tillsammans har vi rådgivningar, kurser och massvis med intressanta samtal. Milenes specialistkunskap inom stress, trauma och rädsla behövs för många av mina hundkunder för att hunden ska få möjlighet till en så holistisk behandling som möjligt.

braverdogs svanskogshundfysik

Ann-Sofie Julin – Cert. Hundinstruktör, Hundtrickinstruktör och driver Hund och Folk på Dal

En person med ett gediget intresse för hundar! Hon har skapat och utvecklat utrymmen och lokaler som är idealistisk för oss hundägare att besöka med våra hundar. Ann-Sofie håller egna kurser och bjuder även in olika företag med specialkompetens i olika områden att hålla kurs i hennes fina lokaler.

Just nu håller jag kursen ”Underhållande Hundmassage – för Hemmabruk” i hennes lokal i Bäckefors. Planer för balansboll, fyspromenader o.s.v finns och kommer att presenteras under våren!

hund&folk svanskogshundfysik

Peter Eriksson – Godkänd Eftersöksjägare för NVR, jägare, uppfödare och driver Gringubben Jakt och Hundar

Vi träffades då en av hans hundar behövde hjälp med en äldre skada som inte riktigt läkt ut. Under behandlingarna hann vi, förutom att behandla vovven, prata om både det ena och andra som rör elitidrottarna; jakthundarna!

Nu sponsrar jag de hundar som ingår i Gringubbenflocken med rabatterade priser på Friskvårdskontroller och Återbesök. Tillsammans planerar vi även event ihop för att öka kunskapen om hundens fysik bland de som aktivt arbetar med hund!